Om Creditfinder

Creditfinder låter Sveriges banker konkurrera för att skapa de bästa
förutsättningarna till riktigt bra lånevillkor för våra kunder.

Om Creditfinder

Creditfinder är en av Sveriges ledande låneförmedlare. Vårt mål är att förenkla vägen till en bättre lånesituation för våra kunder.

Många Svenskar betalar idag skyhöga räntor och avgifter för sina lån och samtidigt gör bankerna miljardvinster. Att se över sina lån och jämföra krångliga villkor kräver oftast mycket arbete och kan ta en hel del tid, detta gör att många undviker att ta tag i detta.

Vi på Creditfinder tycker att det ska gå snabbt och smidigt att jämföra och hitta ett bra lån till schyssta villkor. Genom att jämföra mellan Sveriges banker och låta dessa konkurera så hjälper vi våra kunder att förhandla till sig bättre lånevillkor. Läs mer här

Vår affärsidé

Vårt mål är att förenkla den ekonomiska vardagen för våra kunder. Detta genom att ständigt utveckla innovativa tjänster och hålla en hög standard när det kommer till kundservice.

Vi samarbetar med några av Sveriges ledande aktörer inom det finansiella området för att kunna erbjuda de bästa villkoren för våra kunder.

Vår vision

Vi tycker att alla har rätt till ett bra lån. Vi vill vara det självklara valet för personer som är ute efter ett bra lån och förbättra sin ekonomiska situation.